norhayati's FotoPage


My name: norhayati esa
My Fotopage: http://thuraya.fotopages.com/
About me:
From: United Kingdom
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Pak Wattan
Latest entry:Perniagaan terbaru D'Kaki Lelong di Muar
View this Fotopage entry
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
rustam khairi zahari
Latest entry:...Turkey's delights...7 - Cappadocia
Interestingly the tour package that we got involved using normal express bus n not d tourist-specific bus...probably thats d norm over here. Because of this, we managed to experience Turkey's inter-city's public transport n one of the amazing facets of this is their RnR for d buses. Unlike Malaysia's RnR, over here d buses in Turkey got washed thoroughly while at d RnR, exterior-wise at least...probably as an incentive for them to stop there. N these RnRs r basically a glamorised gas station. Cappadoc... View this Fotopage entry
caves there...caves everywhere
Baby Danial Shasha
Latest entry:inna lillahi wa inna ilaihi raji'un...al-fatihah Ayah LOng
yesterday after calling ayah chik to get the infor bout tokwe....ayah called abg yeh...he informed that ayah long is now admitted in hospital serdang as he in need of oxygen. and today... when he came back...ayah told that uni rang him around 4.45pm just now ....CRYING... asking bout his daddy's condition....she also informed that chemah,uncle Z, ayah ngah & ayah chik came to visit ayah long..... since ayah long's condition is ok...ayah was thinking of visiting him tomorrow & the day after b4 he goes bac... View this Fotopage entry
my back bone..my betterhalf
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
Hanizalia Jamil
View this Fotopage latest entry
Norsham Mat Saad
Latest entry:Adik boy's bercukur day
it has been almost a year since i last update this fp. what to do. ah-kak sangat malas nak belek fotopages ni. tapi sangat rajin kat facebook. hahaha! sedang berazam untuk menghapdate at least once a week (untuk backdated entry okeh) :P date : 21st august 2009 (friday) venue : our resident in sungai nibong adik boy was well behaved during the bercukur session :-) View this Fotopage entry
mommy's henchem boy : )
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
aida basir
Latest entry:alamanda,putrajaya with aunty faizah n co
date:16/01/2010 thanks faizah,saiful & little boy haiqal..sudi bawak kami jenjalan...X sabaq tunggu hampa plak mai langkawi...see u soo!.. View this Fotopage entry
zully sham
Latest entry:ice breaking!!!!!!
salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lama sungguh....mama tak updates FP..sawang teruk benorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ada lagik ka yg mengikuti my FP..hehheh..i miss banyak kawan2 FP nih....lama snagat tak masuk FP kawan2 n especially asma..mummy imman n lana ..from pennag....rindunyaaaaaaaaaaaa actually anak2 dah besar semuanya..ehhehe..hariz dah 6 years, hadif 5 years n nuha dah 2tahun..n insyaallah our fourth dhia will be deliver by 10.8.2010 View this Fotopage entry
WAHIDA RAHMAN
Latest entry:PERLIS
View this Fotopage entry
yullina kamarudin
Latest entry:Assalamualaikum.........Salam Rindu.....
Salam untuk semua kekawan siber.....Apa khabar semua,ina minta maaf sebab dah lama tak join dalam fp.Hajat di hati memang nak aktif macam dulu tetapi apakan daya........tak cukup masa.Sekarang ni ina sudah di tanah air.......setelah hampir 10 bulan berada di malaysia baru hari ni ada kesempatan untuk menulis untuk tatapan kekawan ........sebelumni hanya mampu singgah kat rumah you all je....tapi tak sempat nak tinggalkan pesan. Macam -macam perkara yang berlaku rasa macam dah bertahun pulak balik ke malays... View this Fotopage entry
Azliza in Luv
Latest entry:~ Nur Elyssa Suffia 1st Birthday Bash ~
Salam.. Lbh sbln FP ni x berupdate.. huhuhuuu..... Bizi btul haku.. apo yg haku bizi kan ?? Tunggggggggguuuuuuuu... !! Hahahahaa.. Jom layan pic2 1st bezday anak daro den, Icha @ Elyss pd 14/3/2010 (Ahad) hr tu.. Majlis d buat secara sederhana aje.. tp penuh meriah.. TERIMA KASIH pd sume yg sudi dtg.. & terima kasih jg pd yg bg adiah2 sumer.. X de idea nak ngomel apa.. Meh tgk pic laks.. Invitation Card... Princess of the day... Bergaya2.... ... View this Fotopage entry
fatimah hashim
Latest entry:Malta Holiday 17-18 Oktober 2009
Perjalanan kami ke Malta kali ini adalah tanpa ditemani oleh anak-anak....ala-ala honeymoon gitu dan bersempena jugak hadiah tertangguh dari hubby untuk wedding anniversaries kami yang ke 16 tahun. Bukan niat utk meninggalkan anak-anak tapi mereka yang terlebih memahami hasrat mama dan ayah yang mahukan privacy sekali sekala......so many thanks for you guys dan kepada adik-adik dan rakan karibku di Notts yang sudi menjaga mereka sepanjang tiga malam sepeninggalan kami. Perjalanan agak jauh....dari Notts ... View this Fotopage entry
emma marinie
Latest entry:New add to th family
Ahmad Darwish bin Syahrul Nizam, (2.42kg) was born at Selangor Medical Centre, Shah Alam on the 21th July 2010 at 1.26 pm. View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
zam and ina
Latest entry:Happy anniversary ... 8 years
You`re my wife and my friend and my strength Till the end of my time I`ll be loving you...loving you View this Fotopage entry
mohammad muadz mohd junaidi
Latest entry:CUTI-CUTI D' COTTON ISLAND
Setelah hampir setahun tak bukak2 coleman, pada tanggal 24 mei 2009 pertama kalinya coleman berkibar megah di Cotton Island (Pulau Kapas la tuuu). Ada la beberapa mamat yang datang bertanya pasal Coleman tu (kombang den, heheh)....Coleman ni bagus ni, berapa ribu?? Susah nak jawab tuh, hehe lagi. Bab best percutian kali ni ialah snorkeling. mandi-manda dan main pasir dan tak lupa juga noneng@bergayut (khas buat Talhah). Apapun cerita banyak tak guna, layan je gambo2 entry kali ni sebelum umi muadz n talhah ... View this Fotopage entry
Dari laut
sHiKiN iDRiS
TERUSKAN KE ENTRY DI BAWAH..... :-> :-> View this Fotopage entry
Bilerlah dapat rasa satay nih??
Nihlah Insyirah
Latest entry:Snow 2010
View this Fotopage entry
artis kita
Latest entry:TAHNIAH!!! Nabil Bintang Paling Popular
GENTING HIGHLANDS: Bakat baru, Ahmad Nabil Ahmad, atau lebih dikenali sebagai Nabil, dipilih sebagai Bintang Paling Popular pada majlis kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2008, yang berlangsung di sini, malam tadi. Nabil, 26, yang meraih 127,524 undi, meraih gelaran itu selepas mengetepikan saingan empat artis lain yang mendapat undi tinggi iaitu Mawi yang menerima 55,080 undi, Datuk Siti Nurhaliza (29,676), Aznil Nawawi (18,864) dan kumpulan Meet Uncle Hussain (11,784). Nabil m... View this Fotopage entry
Nur Izan Syahriah Hussein
Latest entry:Salam Aidilfitri
سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظاهير باطينن Kengkawan FP sekelian, sorrylah saya dah lama tak layan FP ni. Kerja banyak seakan-akan takde kehidupan lain :-D. Harap korang semua bergumbira di hari lebaran ni tak kira samada korang di dalam negara atau di perantauan. Tiada lagi nasi impit instant ASDA smart price dan lemang balut aluminium foil untuk ku tahun ni :P aLbUm rAyA 2009 (sekeping dua jek... sibuk mkn kuih raya, tak sempat nak upload bebyk ;-) ) @ Seremb... View this Fotopage entry
Lelayang @ Pantai Klebang
Muzamil Hassanushi
Latest entry:Nusantara dance at Lake side University of Nottingham.
Semua orang excited sangat nak dance dekat Lake side..... :-D View this Fotopage entry
All together.
ZulFarah haziq n hadif
View this Fotopage entry
rosmahyati dziauddin
Latest entry:selamat berpisah Izan & Iko
kini giliran Izan & Iko plak balik ke m'sia setlh 4 thn menjalani kehidupan di bumi Notts...aku ni bila tgk org balik m'sia..sedey rasanya..kalu ble balik m'sia saat ni nak je aku balik sama..tp apakan daya cik abg kesygan masih lg berbaki 2 thn menimba ilmu dan memerah kederat dia kat sini..(1st review pun dia tak lps lg camne aku nak balik) huhuhuhuhu..rindunya kat mak dan abah...rindu nak cium keharuman udara dan rumput m'sia.. kami reramai yg masih tinggal di notts ni berkumpul kat rumah eija dan lee... View this Fotopage entry
shariza safuri
Latest entry:MAJLIS KONVOKESYEN..
lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii LOL cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya ;-) anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian be... View this Fotopage entry
Mrs AAA
Latest entry:Thaqif is ONE...
View this Fotopage entry
mahnon suria
Latest entry:new blog
salam.... Silalah ke blog baru yang masih tunggang langgang... http://anonsuria.blogspot.com 8-) View this Fotopage entry
lucky bammboo yang dah tak lucky

Latest entry:Dress daania lg
View this Fotopage entry
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
Manaf Othman
Latest entry:Snow @ The Forest
View this Fotopage entry
purple cauliflower
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
Laily Mariana Samsudin
Latest entry:Happy Birthday Maksu Lina
View this Fotopage entry
Wan Hazli
Latest entry:Sara BerHELWA
View this Fotopage entry
Ameerul Filza
BBC NEWS IN MALAYSIA!! * http://www.youtube.com/watch?v=Hlu2nGKvdz4 View this Fotopage entry
dlm londoneye
Helwa Nottingham Malaysian Community
Latest entry:**Ladies just wanna have fun!!..Majlis Penutup Helwa 2009/2010**
Salam All, This is it...our last entry for this term, 2009/2010. After this, 2 new AJK will take over...pheeeew! :weee: Majlis penutup ni telah diaadakan di University of Nottingham (Padang belakang Bangunan Trent)...alhamdulillah, everything went as planned..and alhamdulillah, the weather pun was on our side...thank god for that! :cloud9: Thank you to all yang hadir....to all yang telah bersama2 bersusah payah menyediakan juadah for that day...thank you all so much!! And thank you for bei... View this Fotopage entry
meeting,sambil tunggu tuk solat asar
eDi and YaN
Latest entry:4 musim yang telah berlalu...
Sudah setahun kami berada di bumi Delft, Hollands. Sudah 4 musim kami laluinya dengan memori yang banyak menghimpunkan suka duka, perit getir hidup di negara orang... dan kami ada 12 musim lai, Insya Allah (3/4) untuk ditempuh di bumi ini. Semoga dipermudahkan segala urusan kami di sini..... View this Fotopage entry
Syed
Latest entry:Autumn 2009
Autumn 2009 maybe the last autumn for us....Ada kalanya sayang nak tinggalkan bumi UK especially bila sampai musim ini......musim paling cantik dalam semua musim even to some people spring lebih cantik....but we still love autumn....... Autumn at Alexandra Park Manchester......will be in our memory forever...... View this Fotopage entry
Two different moods
Faiz Rahman
Latest entry:Aidilfitri 2010
Alhamdulillah...akhirnya...pulang juga... View this Fotopage entry
aizah aliuddin
::UPDATED BLOG http://aizahkaman.blogspot.com ::TUDUNG, SELENDANG, PERFUMES, DLL PADA HARGA YG RENDAH!! http://kedai-ai.blogspot.com View this Fotopage entry
Aliffaisy Ciklinn
Latest entry:MOVED
i like to move it! move it..... hehehehehe buat masa skrg linn takleh nak handle 2 bijik umah...... so skrg linn duduk dulu kat umah http://ciklinn.blogspot.com/ jemput dtg yer.......... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Aqila & spongebob cake
Waqar Rukaida Eriem
Latest entry::: GOOD BYE FOTOPAGES ::
Assalamualikum semua.. BOYCOTT ISRAEL!! Bila ibu dapat tahu http://rindok.com/blog/fotopagescom-milik-israel/(fotopages.com adalah milik Israel ), ibu cuba cari bukti nya..kawan ibu kasi link kat bawah ni... http://whois.domaintools.com/fotopages.com So, mmg sah, fotopages adalah milik Israel..Untuk membantu sesama Islam, nak kasi duit berkepok2, ibu xmampu..so kita buat je laa apa yang termampu kan..So apa lagi kekawan, jom kita say gud bye to fotopages..n kita berhijrah ke rumah baru... Kep... View this Fotopage entry
Hamidah Mohamed
Latest entry:Rizqin's Sports Day - 9 July 2008
I was a bit excited to see Rizqin's participation on that day. as a matter of fact, it was my first time to see my boy's involvement on Sports Day :-). I haven't got any clues what events or games that he took part in. Whenever i asked him, he simply said ' i don't know'. Yeah, as a six-year-old boy; he was not really sure what that day was all about. Furthermore, Rizqin is a quite shy boy. Later, i knew that he took part in two events - running & throwing bean bags in the loops :-D and he got first pl... View this Fotopage entry
Sanisah Saidi
Latest entry:playground
ni la aktiviti bila ibu pegi school n abg akir plak tak skolah. harusss melepak kat playground kan.. :P :P kata nak sunbathing..... layankan jer la ayah... :-D :-D View this Fotopage entry
nisa
Latest entry:30 - 31 Aug & 1 Sep : Tasik Banding, Royal Belum, Perak
View this Fotopage entry
50 pence
Hanny Pal
Latest entry:It is 5 Months now...
Salam to all, I just realised today that my last entry here was about 5 months ago. Where did I go missing? What have I done? Uh uh.... so lets see On 30 August 2008 me and the family finaly landed (for good) at KLIA. Though we have been back to Malaysia twice before that day, this time the feeling was totally different. Probably knowing that we will not be going back to Nottingham after a month period. On 2 September 2008... lapor diri time. Met with the KJ this time. A week later started worki... View this Fotopage entry
Noralifah Mohamed Nor
Latest entry:Terimakasih Farah
Memang sudah lama aku berkenan ngan lilypie.com, tetapi tidak ada kenalan rapat utk bertanya. Alhamdulillah aku terserempak lilypie.com dlm Fotopages FarahZul. Terimakasih Farah....inilah hasil2nya. :-D View this Fotopage entry
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
Umairatul Afiqah Md Nazri
Latest entry:B'day Parties
Assalamualaikum... Sorry dah lama x update kat f.p... Minggu ni baru cuti skolah... Busy dengan skolah... x dpt nak edit... Minggu lepas ada b'day kawan... Marsya, Maryam dan Khadijah... Dah lama jugak x pergi rumah kawan... Dah lama x jumpa diaorang sbb kita dah masuk baru... Setiap hari Jumaat jer yang dpt jumpa kawan2... Hari jumaat kita balik cpt.... Last 2 weeks saya pergi rumah Marsya, yg berumur 11 tahun, dulu... Dalam pu... View this Fotopage entry
Khairol Edwan Rusali
Latest entry:We're leaving
Salam to all, 4Kay-E dah pindah ke rumah baru. :) Tema baru - more about 4Kay-E (Daddy & Mommy selit sikit2 je). hehehe... Our new home: http://4kay-e.blogspot.com/ See ya... View this Fotopage entry
Zarina Zakaria
Latest entry:St. Andrews & Inverness Scotland
Today is Inverness Day and our last day in Scotland! A trip long-waited by Ikram and Dina in the hope of meeting Nessie the Loch Ness Monster. We agreed to stop by at St Andrews until lunchtime. St. Andrews, a tiny weenie town, is where CSR and Sustainability Gurus are. Best known for its oldest golf course in the world, we had a chance of loitering around St. Andrews golf course watching a round of golf. This was where PGA Championship and British Golf Open are being held every year where the likes of Tige... View this Fotopage entry
Mohd Taufik Mahpop
Latest entry:pasport Hafiz
View this Fotopage entry
Yasmin Mohd Hasni
Latest entry:Feel like extremely UNSURE, finds comfort onto adorable photos
In life, when you are feeling :-( ; get over it quickly $-) , start with a simple :-D View this Fotopage entry
zaiton yatim
Latest entry:Mengingat Mereka Yang Di Lupakan
Syukur Alhamdulillah kita dapat beraya dengang orang orang tersayang sambil menikmati juadah dan segala persiapan raya yang telah kita rancang dengan rapi..bertakbir di pagi raya dengan tenang dan aman. Bagaimana pula dengan saudara2 seagama dengan kita merayakan aidil fitri di tempat mereka. Dapat kah mereka berkumpul di masjid untuk mengerjakan solat sunat eid...gembira kah anak2 mereka seperti anak2 kita...berapa jenis makanan yang mereka hidangkan..berapa helai baju baru yang mereka sediakan..dapatk... View this Fotopage entry
nurhazwani jurimi
Latest entry:cIk ana tUnanG
soRRy!!!!!!!! :-( wani masukkan gmbr lambat sbab byk sgt kerja yg nk dibuat.yelah!!!!!skrang nikn wani dah masuk sek.menengah.mesti byk kerja kursus yg nak dibuat.Maklumlah!!!!!!!!!!!!!! :-D taun depn nk PMR.................................... View this Fotopage entry
best friend nyailah ni...cun gak tUu......
halijah hussin
10 Julai 2009 Hari ni la start weekend mama yg paling bz...Start Helwa Grand Gathering kat umah Unty zehan...ada bbq best..sebab tak tau nak nyumbangkan aper...kiter buat sate jer..he he kuah sate lom pro...so owg le yg bawak...malas nak citer lelebih...tapi memnag gempak! sumer yg datang pon sporting jugak...hehe credit gak kat helwi yg dtg tolong bakar ayam & sate..~papa sofia pon ada tau~ so layan jer la... :-D View this Fotopage entry
window soppin~
Dalina Adan
View this Fotopage entry
iman baharudin
Latest entry:goose fair
setahun sekali goose fair diadakan di Nottingham ni....goose fair tu sebenarnya mcm funfairlah cuma dia 'extra' special sikit, mana taknya...diadakan pada tempat yg sama dan setahun sekali je. :good_evil_balance: :wave: View this Fotopage entry
tak takut ke??
izreen fara ismail
Latest entry:Fadh's Engagement
View this Fotopage entry
Qutub Baharudin
Latest entry:koleksi mr bean
:lol_up: :laugh_at: lawwak tak????!!!!!!! :wave: :ar15: :alien_abduct: View this Fotopage entry
gila..........
Zanariah Baba
Latest entry:ISLE OF WIGHT : 15 OGOS - 18 OGOS 2008
Alhamdulillah mood utk update fp dah dtg balik... kali ni nak download gambar2 masa pergi pulau Isle of Wight... sebelah selatan UK. Dah basi cerita dia tapi takpelah... utk kenang2an dan tatapan family & kengkawan. Nak citer byk2 pun tak blh sebab ingat2 lupa kronologi perjalanan di pulau tu... tapi walau apapun tak rugi pergi sana sebab memang cantik pemandangan dia... teringat kat kg aku... Kalini kami ikut Kelab Jom Khemah yg diketuai Nazri/Yati&family, Lee/Eija&family(dlm tummy)... Kami bertolak ... View this Fotopage entry
shah deans
Latest entry:Kalimah Allah di University of Nottingham
View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
null null
Latest entry:free palestine
salam, dengan rasminya saya tutup yatimr fotopages ni sebab server fotopages ni dimiliki oleh laknatullah israel Betul ker???? http://whois.domaintools.com/fotopages.com Server Data Server Type: Apache/2.0.52 (CentOS) IP Address: 62.219.18.18 Whois | Reverse-IP | Ping | DNS Lookup | Traceroute IP Location Israel - Israel - Bzqint-dc Response Code: 200 Domain Status: Registered And Active Website kita selalu berasa sedih bila lihat saudara seagama kita ditindas,dibunuh sesuka hati... View this Fotopage entry
danish haikal kasrul
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016