norhayati's FotoPage

By: norhayati esa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 20-May-2010 08:38 Email | Share | Bookmark

11 February 2010...

keluarga ku ini bertolak ke London..plan nk jalan2 London sebelum fly back to Malaysia. Rasa2nya inilah trip yang paling membimbangkan...almaklumler London....mmg memerlukan tenaga fizikal dan mental, takut2 derang tak larat nak menapak...mm tak pelah....g mana yang larat je la..ye tak...

memula g stadium Hotspur, p\stu g Wembley Stadium



hari ni 12 April 2010..kami sekeluarga nak ziarah Queen Elizabeth 2nd palace...hehe pepandai je aku...tp mmg la kekadang queen dok kat windsor castle ni kekadang dia dok kat Buckingham palace...tp aku decide g Windsor ni aje sbb kurang kedrat mak bapak nak jalan...kalo buckingham palace tu sah2 ler derang melecet kaki kang...hehe











Aku dah tak ingat sangat tentativenyer...tp ikut tarikh kat gambo aje ler...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net