norhayati's FotoPage

By: norhayati esa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 23-Aug-2009 04:16 Email | Share | | Bookmark

Assalamualaikum semua...

Salam ramadhan...
Kemaafan jua ku pohonkan bagi pihak kami sekeluarga....semoga dengan terhabusnya dosa2 ini dapat memudahkan ibadah kami sekeluarga dan diterima Allah s.a w.
Amin..

Kat bawah ni aku nak gantung kad pose yang dikirimkan oleh sahabat cyber kat msia nunnn...Ezza....makasih yer...ni akak gantung kat sini.....lawa tak?...
Nanti bagi la kad raya pulak...shian kita org kat sini tak de kat raya...



Wednesday, 19-Aug-2009 11:10 Email | Share | | Bookmark
Suruhanjaya Tinggi Malaysia...London

Bulan 7 aritu ada g london...nak settle hal sket...g berdua je..anak2 aku titipkan kat umah eija...sbb bkn nak g jalan pon...ada urusan penting kan...



Gambar ni kat Malaysian Hall London.. lunch kat situ







Tuesday, 11-Aug-2009 12:29 Email | Share | | Bookmark
DHIA THURAYA


05th August 2009.............birthday puteri ke 3 anak ke empat ku....yang ke 4 tahun. Tak ada sambutan macam tahun2 yang lepas..hanya seisi keluarga sahaja. Aku sebenonya segan nak jemput2 orang lagi...dah ler anak 4 orang...maknanya satu tahun 4 kali aku jemput birthday anak2 aku...dah tu tiap2 taun plak tu....So taun ni aku decide buat kat skolah je...dan sambut seisi keluarga aje....tanak menyusahkan orang bwk2 adiah ler bagai..walaupun kita tak mintak tapi.......kalo dah tau birthday tentu la orang yang datang tu bawak adiah kan...so the best way....tak buat majlis...tp at the same time tanak mengecewakan si comel ini...jadi sambut lah jugak..

Sambutan dibuat di nursery sebelum cuti skolah lagi sbb brthday dia jatuh pada cuti skolah...so to be fair to everybody kene ler sambut awal....(cikgu kata la )...


















Thursday, 6-Aug-2009 12:47 Email | Share | | Bookmark


SAMBUNGAN ENTRY FRUIT & VEGE PICKING

Lepas kita orng petik buah2an...dah tengahari...lapo seh...rehat jap....soruuu time...






Dah kenyang....ada yang dapat lelap mata jap....sambung balik...petik sayur plak..













Tamat sudah edisi sayur mayur nih....menanti entry lain pulak...


Tuesday, 28-Jul-2009 16:35 Email | Share | | Bookmark

FRUIT AND VEGETABLE PICKING @ COURT FARM HEREFORDSHIRE















BERSAMBUNG..


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net