norhayati's FotoPage

By: norhayati esa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-Oct-2009 14:57 Email | Share | | Bookmark

Alhamdulillah....selesai sudah majlis openhall kami ber12 keluarga di dewan (Russell road). Setelah persiapan yang dibuat sebelum raya lagi...akhirnya openhall kami berlangsung dengan jayanya Alhamdulllah...
menu2 kami hari Sabtu lepas (03 10 2009)..

Sate kambing dan ayam (aqiqah Hazwan)
Sup kambing cicah roti
Nasi Putih
kerabu mangga, kerabu taugeh (perut), kari kambing, kurma kambing, sambal belacan dan ulam2an, telur masak kicap dan ayam masak lemak rebung.
Kuih muih pulak kami kekalkan tema kampung iaitu karipap, kaswi, pulut serunding, keria, vadai
Dessert pulak, agar2 santan, dan puding peach dan jugak pembuka selera...rojak buah
Di samping biskut raya beraneka jenis


Thanks juga pada sahabat2 semua yang bergotong royong menyediakan juadah yang teramat lazatnya itu...
juga Thumbsss upsss..pada Ina dan Nizam yang bertanggungjawab banner dah decoration sume...
Tahniah korang sume kerana memberi komitmen yang sungguh marbeles....
Layanssszzz..


















Thursday, 24-Sep-2009 11:49 Email | Share | | Bookmark












Friday, 4-Sep-2009 10:30 Email | Share | | Bookmark
CARDIFF & SWANSEA

3hb & 4hb Ogos 2009

Entry kali ini sebenarnya sinambungan dari entry lepas tapi di tempat yang berlainan...Sepatutnya kita orang balik hari senin (3/ ke Notts..tapi cadang nak singgah Cardiff sebelum balik...masa nak gerak packing dan wrap hemah pagi tu ujan ala2 lebat la jugak. Pastu kita org pk la..kalo gerak dah kul 12 tghari...kul brapa nak sampai Cardiff plak kan...pastu nak gerak ke notts plak mau subuh sok nya lak baru sampai kang...pk punya pk memasing decided tuk stay lagi satu malam kat swansea..sbb kalo dah balik nott mmg malas la kan nak g swansea tu..sbb tak de ler byk sangat attraction nak g....so dah terlanjur ni kan sekalik harung je la...

Alamak makan camne lak...rice cooker tak bwk..nak msk camne kat otel kan...takkan nak bukak dapor minyak tanah aku tu plak...naya...






Dinner @ Etap hotel Swansea...

Berbekalkan tawakkal dihati...kita orang book Etap otel kat Swansea. sementara jalan2 kat Cardiff tu Alhamdulillah nampak byk kedai2 halal kat situ....yang bestnyer....Subway halal pon ade...wah......lagi sedap darimakan kat notts ni....berbunga hati ini... singgah kedai pakistan ..jumpa plak maggi kari dan assam laksa...maknanya sarapan pagi esoknya pon dah settle...

pas dah abis jalan2 cardiff kita orgn trus gerak ke Swansea....stay semalam pastu sok pepagi jalan2 swansea.......mmmm...memasing pk nak lunch apa....sekali lagikami tawakkal...pstu sambil jalan2 tu nampak la Harry Ramsden fish & chips...aku tak penah makan kat situ..tapi since dah tak de makanan lain...bedal je ler fish and chip tu....











burpp...siap makan...gerak balik ke Notts......awal gak kami sampai malam tu....tak ingat kul brapa..


Sunday, 23-Aug-2009 16:53 Email | Share | | Bookmark

Entry ke 2..Camping Pembrokeshire St Davis... (02 Ogos 2009)

hari group yang datang awal tu kene bertolak balik...so kira last day kita orang jenjalan sesama....memula tu g pekan kecil yang comel pastu g castle (apa th nama castle tuh ..aku ni pelupa....tu la lambat lagi update kan dah lupa)..pastu kita orang berpisah disini..derang gerak balik notts kita sambung lagi jaan..bincang punya bincang decided to g crabbing agik...tak puas semalam..gian..nak makan ketam lagik....

so layanzz je ler gambo kita orang tuh...











Sunday, 23-Aug-2009 04:25 Email | Share | | Bookmark
St Davis 1-3 Ogos 2009


Assalamualaikum

Walaupun dah pose..tapi gambo aku tak abis upload lagi...yang ni gambo masa camping 1hb Ogos arituh....kita orang g 3 hari 1-3 Ogos 2009. Nama tompek eh...Twy....apa ek lupa la..kat St Davis, Wales.

Ni gambo hari pertama kita orang...(bertolak dari Nottts 4.30 pagi).















bersambung di hari kedua nanti.....till then..pleasant viewing..ahakssss...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net