norhayati's FotoPage

By: norhayati esa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Dec-2008 21:03 Email | Share | | Bookmark


Salam semua....

Ari ni aku nak tampal gambar anak2 aku buat show kristmas kat skolah..yang si bungsu tu nyanyi jingle bell( entah camne tah nak eja)....yang Maisarah plak belakon....tapi quality gambau mmg tak cun sbb curi2 amik....cikgu tak kasik amik masa tgh show...sbb takut budak2 terperanjat ngan flash....so aku petik gak la gambau2 tanpa flash dalam kesuraman dlm dewan tu...habis blur sume gambau2 tu...tak syok la nak letak kat sini.....

Ada gak amik video..tapi nantilah dulu yek...tak sempat lagi nak buat video....tatap lah dulu gambau2 nya ajek....









Yak ni Dhia Thuraya didampingi cikgu bernama Syumaimah....budak praktikal kat nursery tu...




Tuesday, 16-Dec-2008 17:07 Email | Share | | Bookmark

Salam semua...

Aku sebenonya tak dak mende nak update + lately ni tak berapa nak menyihatkan diri....ni aku nak letak gambo aku g soppin weekend lepas..sebenonya tuk tatapan keluarga ..tapi kalo auda2 diluar sana nak share koleksi gambar2 aku skali...silalah....
tak dek mende sangat aku bli...baju2 biasa jek...bli kasut anak2 jugak memasing nak cari kasut skolah.
Bunga tu adik angkat aku bagi (dulo2 anak angkat nasibah skarang aku plak angkat budak ni Si Asma'....Naaaaaaa....Asma' bagi bunga kat akak......yey yey yeyy........
Jom layan. Zasssssssssssss..










Wednesday, 10-Dec-2008 10:06 Email | Share | | Bookmark


Assalamualaikum wbrkth....

Selamat Hari Raya Aidil Aidha buat semua...kat UK kali raya haji sama dengan Msia...jatuh pada hari Isnin 08 Fec 008. Harap2 ini raya terakhir aku beraya kat UK ni...hehehe nak raya kat Msia plak.....

Kat bawah ni aku ada tepek gambo...masa sambutan hari raya kat Dewan Noel Street...pada hari raya pertama....gambau2 kat umah satu pon aku tak snap...teramatlah sibuk pepagi raya tu...sbb nak berkumpul solat raya kat dewan...raya pose ari tu sempat amik gambo sbb aku tak kemana pepagi raya...sementera tunggu tetamu tu..sempat ler snap2 gambo...ni tak sempat langsung...ralat jugak rasanya tak snap gambo..tapi tak pelah..kenangan itu kuabadikan dalam sanubariku.....

Juadah ni sume kami rewang reramai malam raya....masak kambing sbb ada yang nak sedekah buat aqiqah.....



Ni gambau..tetamu yang sempat hadir ....




Ni plak aksi2 terlampau.....







Ni plak...rasanya kali terakhir aku dpt sambut hari raya dengan derang ni.....sbb masa tuk derang dah time......huwa..........sedeynya....makin kurang kengkawan aku yang tersangatla baiknya di bumi notts ini......kengkawan yang tinggal ni....jangan sesiakan daku ye......







Wednesday, 3-Dec-2008 14:31 Email | Share | | Bookmark

Assalamualaikum....
Hari ni aku nak update gambo birthday kekandaku yang ke 4?...eee ngerinya nak sebut sebab kata orang life lelaki start at 40...aduhhh seramnya....
Sebenonya birthday dia 02 Dec 2008. Aku tak buat sambutan besar2an....hanya dikalangan keluarga aku je..kek pon tak beli...slalu kek, laki aku yang beli ni dah dia birthday boynya takkan nak soh dia plak g beli kan mana aci.....aku maleh nak jemput2 orang sbb dah birthday anak pon kena jemput takkan birthday mak bapak pon nak buat party gak ye dak....beralah la....

Pepagi lagi seawal kul 7.30 pagi snow dah turun....wah aku kata dalam ati snow rahmat ni..menyambut birthday boy punya birthday.....tapi pagi2 tu aku buat2 tak ingat jek..tak wish pon..saje je nak simpan sampai petang.....





Sibuk aku nak amik gambo snow tu..nampak fluffy jek tapi tak leh plak kena buat sarapan la plak..anak2 nak g skolah..siap jek aku buat sarapan..sedang elok snow pon berenti...ishhh frustnya.......


Dlm kul 10 tu aku amik gambar lagi sbb tengok snow dah mula menitis2....mencair.....harap2 ada la snow yg lagi tebal menjelang kristmas ni....mat saleh kata tak best kalo tak dek white kristmas.....(maknanya snow turun masa 25hb tu)




Hari tu aku masak satay aje....tu pon sehari suntuk ngerjakannya.....sbb bila dia g skul baru la nak marinate la ...nak cucuk la....tau je lah dengan melayan yaya lagi....

Taraa.......dah siap pon dah.....gambo ni aku snap masa my kekanda lom balik lagi..kalo dia dah balik sure dia trus ngap jek ..tak sempat kang nak amik gambo.....




Yak ni gambo masa birthday boy balik school....kena serang dgn anak2....sume nyanyi lagu happy birthday.....





Hadiah aku dah bagi awal2 lagi dah masa g city ari tu....nama jek aku bagi tapi pakai duit dia gak..boley ke gituw.....kih kih kih.....




Tuesday, 25-Nov-2008 14:02 Email | Share | | Bookmark


Assalamualaikum semua....hari ni aku nak share entry ringkas buat tatapan keluargaku dan korang sume....Ahad lepas snow turun dibumi Nottingham ini w/pun ciput banget....buat meleleh air liur jek.....
korang tengok ler gambau snow yang cam tak nak turun tu....kena plak lepas tu ujan....lagi ler...hakis terus....bangun2 jek pepagi tu....abis trus.....
Zassss.....






[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net