norhayati's FotoPage

By: norhayati esa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 26-Jan-2009 14:13 Email | Share | | Bookmark


Salam semua....
Hari ini berjumpa lagi kita di n3 yang baru....lama gak rasanya tak update...minggu lepas melepek jek....ala2 demam gituw...hari ni rasa segar sikit...
weekend lepas (24/1/09 dan 25/01) sangat2 sibuk memandang dua2 adik angkat (bole ke sesuka hati aku jek angkat derang...)aku ada buat majlis..yg sorang nak balik msia..so masukkan harta karun lam kontena..yak tu hari jumaat ..sorang lagi plak buat kenduri doa slamat anak sulong sbb dah masuk bulan pregnant..so aku otomatik ler sibuk 2-2 hati tu kan (hehe..ke menyibuk jek...)
Hari ni ku curi2 jugak masa tuk hupdate menda alah ni...kang jemu plak korang nengok gambau yg same jek..
Hari ni nak update gambau 2 minggu lepas aku (17hb Jan 09)...aku bwk anak 2 g main ice skating....anak2 pandai ler main...tak pegang ...aku ngan kekanda ku kejung jek....main atas ais bole berpeluh2...tu maknanya stress ....keh keh keh.....

Haaa korang layan jek gambau aku bertatih kat National Ice Centre tu....
Zasssss.....







Bukan senang nak amik gambau ni sume..sbb ramai sgt orang....ada jek yang enterframe...so gambau sume jadi cam ada hantu terbang...hahaha...ni jek la yg terbaik setelah kutapis...
Babai 4 now..


Thursday, 15-Jan-2009 18:43 Email | Share | | Bookmark


Assalamualaikum....
Aritu..(03hb Jan 2009) aku ngan rombongan Cik Kiah (anjuran Helwa) bergerombolan serang Stoke on Trent menabur saham kat situ. Aku ni saje jek gatal nak g gak sbb saje jek nak merasa pegi soppin pinggan mangkuk ngan kaum2 hawa nisebenonya minggu lepas aku dah g dah..dah borong la gak...tapi bila wat rombongan camni nak gak g lagi....konon2 nak menyibuk2 aje..tapi dah nama g kedai pinggan mangkuk kan..tak sah ler kalo tak rembat sedas dua..
Ha satu lagi nak citer....aritu lupa plak bwk senapang aku...ishh camne la leh lupa...rugi tak tembak gambau2 makcik2 Kiah soppin sakan..dengan wajah2 haloba memasing mengumpul harta karun. Ni pon dengan belas ikhsan Ana (copy gambau dari camera dia...sib baik ada gak muka aku..tapi gambar2 pinggan ni kat Royal Doulton ngan Royal Stafford jek..kat Wedgewood ngan Portmeirion tak dak...
Layanzzz jek gambau2 dari camera ana ni...
Zasss










Wednesday, 7-Jan-2009 14:24 Email | Share | | Bookmark


Assalamualaikum....
hari ni aku nak update bahan yang ngah tunggu Q...entry boxing day..N3 kat bwh tu n3 malam 25 Dec..so ni aku nak citer pasal pepagi opss sori tengahari 25 Dec iaitu hari kristmas...mmg tak celebrate cristmas la kan..so apa lagi amik kesempatan menyopping.
Kat sini 26 Dec tu di panggil boxing day, sume orang berlumba2 / berebut2 sopping sbb hari tu sume kedai akan sale runtuh2an. So aku decide kali ni nak shopping kat York (Mc Arthur Glenn retail park - ni la kot nama dia)

Bertolak 25 Dec stay kat travelodge (saja2 jek bwk anak2 away dari nott ni, sebenonya nak balik hari pon bole, sbb 2 jam jek dari rumah) tapi sbb musim sejuk ni kan anak2 pon tak jalan memana so saja jek la sewa travelodge ni.












Kat dalam kedai tu tak leh nak amik gambo takut kena marah..so ni jek la gambau2 yang dpt ku abadikan....

26hb Dec 008Abis soppin ari pertama(tak beli apa sangat pon cuci2 mata jek...at least dah buat terapi minda ok la kan) malamnya balik ke travelodge yang sama gak (Leeds Colton) stay lagi semalam...pepagi kul pagi aku beratur kat Next plak (sbb next ni sebelah jek ngan travelodge aku) apa lagi borong baju budak2 ler....

Baliik dari next aku siap2 check out balik menuju ke Boundary Mill kat Grantham pulak, kat sini pon tak beli apa2 cuma tangkap suar laki aku selai jek. Pastu terus balik Notts.




Monday, 5-Jan-2009 17:32 Email | Share | | Bookmark

Assalamualaikum semua....

Alhamdulillah setelah sekian lama aku bertarung dengan masa(cewah)....akhirnya hari ni aku curi2 kesempatan tuk menghupdate fp aku yang dah terbiar ni....

Sebelum aku update edisi boxing day taun 2008 ada baiknya aku imbas kembali saat aku makan ayam turkey di malam raya (kristmas). Maklum ler kalo tak musim kristmas ni tak menjamah ler nak makan turkey halal...sbb rasanya kedai halal tak dek jual turkey ni ...bukan niat nak merayakan kristmas tapi cuma nak amik kesempatan merasa daging turkey ni.....

Tiap kali nengok iklan kat tv cam sedap jek....pastu kebetulan eija ngan Lee pon nak merasa jugak...so apa lagi pakat2 ler..share turkey yang besar gedabak tu...jiran2 pon aku jemput tuk sama menghabiskan (selected jek ler)....hehe ampun ye pada yang tak dijemput...sbb mmg tak plan nak wat makan2.

Apa pun jom kita share gambau aku makan turkey ni..di malam 25hb Dec 2008






Yak ni jiran pakistan aku plak bagi adiah di malam christmas...mengalahkan omputih la paki ni...paki pon tak celebrate siap bagi aku adiah la bagai....ni paki plak yang over....hehe apa pun aku terima jek ler....kalo tiap kali raya cina ke india ke serani ke..kadazan ke dia nak bagi aku adiah pon aku orait jek....suka lagik..hehehehe




Wednesday, 31-Dec-2008 19:14 Email | Share | | Bookmark


Salam Maal Hijrah kepada semua..terima kasih yang mengucap slamat taun baru....Alhamdulillah Allah bagi umur panjang hingga sampai ke tahun baru...taun ni taun baru dekat ngan taun masehi kan.....

Akan diupdate entry...boxing day.....tunggu....
tak sempat lagik ni...


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net