norhayati's FotoPage

By: norhayati esa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Jul-2010 15:50 Email | Share | | Bookmark
SUMMER GRADUATION 2010

Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia....
21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x

mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2..

Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga..
















Thursday, 20-May-2010 09:35 Email | Share | | Bookmark

13 hb February 2010

hari ni trip trio menjelajah London. Cuma Cik ati..nazri ngn Jit aje yg g kali ni..sbb derang pon nk g stadium aje..pastu sambil2 nak racee2 route yg paling minima tuk mak ngan bapak tour London tanpa memudaratkan kesihatan derang.













Thursday, 20-May-2010 08:38 Email | Share | | Bookmark

11 February 2010...

keluarga ku ini bertolak ke London..plan nk jalan2 London sebelum fly back to Malaysia. Rasa2nya inilah trip yang paling membimbangkan...almaklumler London....mmg memerlukan tenaga fizikal dan mental, takut2 derang tak larat nak menapak...mm tak pelah....g mana yang larat je la..ye tak...

memula g stadium Hotspur, p\stu g Wembley Stadium



hari ni 12 April 2010..kami sekeluarga nak ziarah Queen Elizabeth 2nd palace...hehe pepandai je aku...tp mmg la kekadang queen dok kat windsor castle ni kekadang dia dok kat Buckingham palace...tp aku decide g Windsor ni aje sbb kurang kedrat mak bapak nak jalan...kalo buckingham palace tu sah2 ler derang melecet kaki kang...hehe











Aku dah tak ingat sangat tentativenyer...tp ikut tarikh kat gambo aje ler...


Wednesday, 19-May-2010 15:27 Email | Share | | Bookmark

SPRING DATANG LAGI......

Bila masuk spring..gambar2 bunga mmg akan berlambak2....takkan nk lepaskan peluang kan. Nak termuntah2 la tgk gambar daffodill..sbb daff ni hanya bertahan 2-3 minggu saja...so grab the opportunity la kan...nnt kalo dah balik msia bule ler tatap gambar2 ni sume puas..melepas rindu di tanah Inggeris ini...entah bila la lagi nk jejak ke sini..

Anak2 pon dah besar2..they really enjoy the weather...football, skipping rope, roller blade, scooter while mak pak nyer snap sana sini..

Mari kita enjoysss...gambo2 tu sume...










Mari kita tgk gambo budak yang sangat montok ini...









Monday, 19-Apr-2010 10:19 Email | Share | | Bookmark

09hb April 2010 (Jumaat)

13 tahun yang lepas 9hb April 1997 adalah hari rabu, pada pukul 4.41 pg...lahirlah seorang puteri setelah sakit selama 2 malam. Seorang bayi seberat 2.91kg yg sihat dan sempurna lagi comel. Kini sudah berusia 13 tahun..

Selamat Ulang tahun kelahiran kakak!!..semoga menjadi anak yang solehah dan menjadi hamba Allah yang beriman dan berusaha untuk kita bersama2 berada di syurga kelak..Amin..








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net